Iohannis iese în stradă să vorbească cu contestatarii săi. În loc de dialog, primeşte huiduieli şi reproşuri

Acuzat de Liviu Dragnea că s-a pus în fruntea unei mineriade când a fost la protestul din Piaţa Universităţii, preşedintele Iohannis a mers astăzi şi în mijlocul simpatizanţilor PSD care protestează la Cotroceni. Manifestanţii n-au apreciat însă gestul, primindu-l cu huiduieli.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele Klaus Iohannis a mers, miercuri, să vorbească cu cei aproximativ 100 de protestatari care îi cereau demisia în faţa Palatului Cotroceni.

Demersul său n-a fost însă unul încununat de succes, manifestanţii nefiind chiar dornici de dialog. Aşadar, şeful statului a stat câteva minute ascultând huiduielile şi reproşurile protestatarilor după care, cum nu a putut să închege o discuţie coerentă cu aceştia, s-a retras. Pe fundal se striga "Demisia".

De asemenea, Administraţia Prezidenţială a trimis ceai contestatarilor lui Iohannis din faţa Palatului Cotroceni. Oamenii protestează pentru a patra zi consecutiv.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne