Iohannis: Nu toţi candidaţii au o ţinută morală impecabilă, dar ne îndreptăm către o masă critică

Tot mai mulţi politicieni încep să înţeleagă că ei sunt în serviciul cetăţenilor, nu invers, a notat preşedintele Klaus Iohannis.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Nu toţi candidaţii la alegerile parlamentare au o ţinută morală şi profesională impecabilă, dar ne îndreptăm către o masă critică, a declarat miercuri, în cadrul unei dezbateri, preşedintele Klaus Iohannis.

"Au fost doi ani de schimbare. Nu am ajuns încă acolo unde ne-am dorit şi mai avem încă foarte mult de lucru, dar eu cred că România anului 2016 este diferită de România anului 2014. Clasa politică începe încet-încet să se reformeze. Tot mai mulţi politicieni încep să înţeleagă că ei sunt în serviciul cetăţenilor, nu invers, şi că trebuie să aibă o ţinută morală şi profesională impecabilă", a precizat Iohannis, citat de News.ro.

Preşedintele a remarcat că, deşi "nu toţi cei de pe listele pentru alegerile parlamentare se încadrează în acest profil", ţara se îndreaptă încet, dar sigur, către "o masă critică care să facă această schimbare pe care ne-o dorim".

"Sunt foarte mulţi candidaţi tineri şi candidaţi noi pe listele pentru Parlament şi mă aştept ca viitorul Parlament, şi îmi doresc, nu numai aştept, să fie mai profesionist, mai eficient şi mai responsabil", a notat Iohannis.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne