Iohannis: Numai de asta nu am avut nevoie. Am cerut PSD să termine cât mai repede această criză

E păcat, avem deschidere mare în SUA, în Europa. România nu are nevoie de o astfel de criză politică, a atras atenţia preşedintele Klaus Iohannis, care le-a cerut social-democraţilor să pună capăt cât mai curând acestei situaţii.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Epoch Times România)

Preşedintele Klaus Iohannis a solicitat PSD-ului "pe toate căile de comunicare", să pună capăt cât mai repede posibil acestei crize politice în care se află România.

"Legat de situaţia politică actuală, pot să spun aşa: Numai de asta nu am avut nevoie. Şi am solicitat PSD-ului, pe toate căile de comunicare, să termine repede această criză şi să mergem mai departe. E păcat. Avem deschidere în lume", a declarat Iohannis, citat de News.ro.

"Am fost foarte bine primiţi (în SUA). Avem deschidere mare în Europa. Ce ne mai lipseşte este un Guvern stabil. Sper să se rezolve repede", a adăugat preşedintele.

Întrebat dacă crede că va trece moţiunea de cenzură a PSD, Iohannis a replicat: "Este treaba lor cum o fac. Nu stau eu să dau lecţii PSD-ului. Este un partid mare şi sper să îşi rezolve problema foarte, foarte repede."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne