Război total în PSD. Carmen Dan: Ne confruntăm cu o veritabilă încercare de lovitură de stat

Războiul dintre premierul Sorin Grindeanu şi Liviu Dragnea escaladează. Unul dintre apropiaţii şefului PSD, Carmen Dan vorbeşte chiar despre "o încercare disperată de a impune un Guvern eludând Constituţia".
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan.
Ministrul de Interne, Carmen Daniela Dan. (Epoch Times România)

Invitată vineri seară la Antena 3, ministrul demisionar de Interne, Carmen Dan, unul dintre apropiaţii liderului PSD Liviu Dragnea, a acuzat că "ne confruntăm cu o veritabilă încercare de lovitură de stat", relatează hotnews.ro.

Carmen Dan susţine că "a fost un deşanţ" la Monitorul Oficial: s-a încercat să se "pună presiune" asupra celor de la această instituţie pentru ca fostul premier Victor Ponta să fie numit secretar general al Guvernului.

"Acum cred că e foarte clar cu al cui creier gândeşte dl Grindeanu", a precizat ministrul demisionar de Interne.

"Am să îi cedez dl Grindeanu locul de ministru de Interne. Presupun că va face tot ce îi spune secretarul general, Victor Ponta, care cred că şi-a dorit foarte mult să fie iarăşi premier şi îşi imaginează că a şi reuşit. Încercarea disperată de a face Cabinet punând presiune continuă şi negociind înseamnă că ţi-ai propus să creezi o structură care nu e constituţională. Este o încercare disperată de a impune un Guvern eludând Constituţia", a mai afirmat Carmen Dan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne