Chirica bulversează PSD Iaşi. Vine neinvitat la o şedinţă CEx

Cunoscut drept cel mai vocal critic al lui Dragnea (desigur, cu excepţia lui Grindeanu, devenit inamicul nr. 1 al liderului PSD), Mihai Chirica şi-a "permis" să vină neinvitat la o şedinţă CEx.
Mihai Chirică
Mihai Chirică (Facebook)

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica a intrat inopinat la şedinţa CEx a PSD Iaşi la care nu a fost invitat, relatează ziardeiasi.ro.

Potrivit sursei citate, reuniunea a fost convocată de către Maricel Popa, scopul fiind o declaraţie de susţinere a moţiunii de cenzură anunţată de Liviu Dragnea în vederea alungării lui Sorin Grindeanu de la Palatul Victoria.

Odată cu intrarea lui Mihai Chirica, spiritele s-au încins. Primarul din Ipatele a cerut să fie exclus din partid, arată sursa citată.

Şedinţa s-a desfăşurat cu uşile închise, cu toate acestea vociferările primarilor din judeţ au putut fi auzite pe hol.

Primarii din judeţ au început să plece, iar şedinţa s-a terminat intempestiv cu o oră mai devreme.

Reamintim că Mihai Chirica a fost lăsat fără funcţiile de conducere în PSD după ce şi-a permis să critice politica pumnului de fier dusă de Liviu Dragnea în partid şi a luat partea protestatarilor anti-OUG 13. Mai nou, după mazilirea lui Grindeanu, Chirica a luat din nou poziţie şi a povestit presei cum au loc execuţiile în partid. Informaţii aici