Iaşul lui Chirica, de partea lui Grindeanu: "Guvernul trebuie sprijinit politic"

PSD Iaşi atenţionează că partidul trebuie să facă eforturi pentru a evita o premieră tristă, şi anume să-şi îndepărteze propriul Guvern, fără un motiv bine fundamentat.
Mihai Chirica
Mihai Chirica (Facebook)

Organizaţia Municipală Iaşi îl susţine pe premierul Sorin Grindeanu, precizează PSD Iaşi într-un comunicat postat pe pagina de Facebook a organizaţiei.

"Organizaţia Municipală Iaşi a Partidului Social Democrat îl susţine pe domnul Sorin Grindeanu şi Guvernul PSD-ALDE pe care acesta îl conduce în vederea punerii în aplicare a Programului de Guvernare ales de români în decembrie 2016. Organizaţia Municipală a PSD Iaşi consideră că pentru a performa şi a obţine rezultate, Guvernul trebuie sprijinit politic, în special de către conducerea partidului şi parlamentarii PSD, formaţiune care a propus actuala formulă guvernamentală", se precizează în comunicat.

Organizaţia mai adaugă că "atât Guvernul, cât şi Parlamentul şi întreaga Românie au nevoie, în primul rând, de stabilitate, pragmatism şi disponibilitate de dialog şi cooperare astfel încât aşteptările legitime ale cetăţenilor să poată fi împlinite" şi transmite că PSD "trebuie să evite conflictele interne şi disputele publice pe marginea guvernării, iar eventualele disfuncţii şi imperfecţiuni în activitatea politică, ca şi în cea guvernamentală trebuie discutate şi rezolvate cu sinceritate şi responsabilitate."

"Organizaţia Municipală Iaşi a PSD consideră că toţi membrii partidului trebuie să facă eforturi pentru ca formaţiunea politică să evite o premieră tristă, cu efecte de imagine greu de anticipat, în care un partid care a câştigat alegerile să îşi îndepărteze propriul Guvern la mai puţin de jumătate de an de la învestire fără un motiv bine fundamentat", se mai arată în comunicat.

PSD Iaşi este cea de a treia organizaţie PSD din teritoriu care se poziţionează de partea lui Sorin Grindeanu, după ce Timiş-ul şi Caraşul au făcut un gest similar.