USR a dat semnalul: Nu va susţine Guvernul Grindeanu în cazul unei moţiuni de cenzură

În cazul în care se ajunge ca PSD să depună o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern, premierul Sorin Grindeanu trebuie să ştie să Uniunea Salvaţi România nu îl va susţine sub nicio formă.
Dan Barna(USR),
Dan Barna(USR), (Florin Chirila/Epoch Times)

Parlamentarii Uniunii Salvaţi România nu vor susţine Guvernul Grindeanu în cazul unei moţiuni de cenzură, a anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, purtătorul de cuvânt al USR Dan Barna.

"A apărut pe surse informaţia că USR ar susţine Guvernul Grindeanu în situaţia unei eventuale moţiuni de cenzură pe care PSD ar face-o. Este o ştire complet falsă.

În niciun caz Uniunea Salvaţi România nu va susţine un guvern despre care am spus în întreaga perioadă că este un guvern incompetent şi un guvern toxic pentru România. Asta ca să fie o dezminţire oficială a acelei ştiri care înţeleg că circulă în spaţiul virtual", a declarat Dan Barna, citat de Agerpres.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne