Iordache, propus de PSD pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Artizanul infamei OUG 13, fostul ministru Florin Iordache, este în cărţi pentru funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.
Florin Iordache(PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)
Andrei Pricopie
03.04.2017

Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, a fost propus de grupul parlamentar PSD pentru a ocupa funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, post rămas vacant după ce Rovana Plumb a fost numită ministru Delegat pentru Fonduri Europene.

Propunerea PSD urmează să intre în dezbateri, după care la votul final în plen, a anunţat secretarul Camerei Deputaţilor, Ioana Bran.

Votul va fi secret, cu bile.

După cum se poate observa, Florin Iordache se bucură în continuare de susţinerea colegilor săi din PSD, în ciuda scandalului provocat de controversata OUG 13, care mutila Codurile Penale.

Reamintim că, nu demult, fostul ministru al Justiţiei a fost numit şef al delegaţiei legislativului român la Adunarea Parlamentară a Mediteranei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor