Ivan se oţărăşte la Dragnea: "Grindeanu este încă membru PSD! La partid trebuie să respectaţi legea!"

Cătălin Ivan îl sfidează din nou pe Liviu Dragnea, transmiţându-i că Grindeanu este încă membru al PSD în pofida abuzului din şedinţa unde s-a decis excluderea acestuia.
Conferinţă de presă la sediul PSD susţinută de Cătălin Ivan, purtător de cuvânt
Conferinţă de presă la sediul PSD susţinută de Cătălin Ivan, purtător de cuvânt (Epoch Times România)

Dincolo de orice decizie abuzivă a Cex-ului, conform Statutului Partidului Social Democrat din România înregistrat la tribunal şi cu valoare de lege, Sorin Grindeanu este membru de partid, scrie, pe Facebook, europarlamentarul Cătălin Ivan, politician care şi el s-a "plimbat" cândva pe strada excluderii din PSD, după ce a supărat pe cine nu trebuie.

"Dragnea îi poate lua funcţiile, poate cere sancţionarea lui...orice, mai puţin statutul de membru de partid. Doar organizaţia de bază îi poate retrage acest drept şi, din câte am aflat, Organizaţia PSD Timiş, nu doar cea locală de care aparţine, îl susţine pe Sorin Grindeanu în totalitate", scrie Ivan.

De asemenea, Ivan îi trimite lui Grindeanu că la partid trebuie să respecte legea, că nu e la el pe moşie:

"Deci, domnule Liviu Dragnea, puteţi avea dorinţe de tot felul acasă la dumneavoastră, pe moşie. Pot să vă placă unii şi să vă displacă alţii. La partid trebuie să respectaţi legea, adică Statutul. Sorin Grindeanu este membru cu acte în regulă.

Era să uit, sunt cu cotizaţia la zi la Organizaţia PSD Iaşi, deşi aţi declarat public că nu mai sunt membru din 2015", scrie Ivan.

Reamintim că în 2015 s-a încercat excluderea din partid a lui Ivan - vinovat de critici la adresa conducerii. La acel moment, europarlamentarul a acuzat presiuni asupra decidenţilor din PSD din partea lui Ponta şi Dragnea.