Laszlo Tokes, atac la USL: Clasa politică de stânga doreşte reinstaurarea dictaturii

Laszlo Tokes
Laszlo Tokes (wikipidia.org)

În mod neaşteptat, preşedintele Traian Băsescu şi PDL au un aliat-surpriză în persoana europarlamentarului Laszlo Tokes. Acesta a declarat joi că se va împotrivi demersurilor făcute de USL, întrucât cei de la putere vor să reinstaureze partidul unic şi controlul asupra tuturor instituţiilor.

Laszlo Tokes, preşedintele Consiliul Naţional al Maghiarilor din Transilvania, a mai spus că România a intrat într-o nouă fază a erei post-comuniste, relevă adevărul.ro.

Totodată, Tokes a precizat că nimeni nu este îndreptăţit să distrugă valorile pentru care românii au luptat în decembrie '89.

El i-a atacat şi pe cei de la UDMR, care ar susţine reinstaurarea dictaturii şi a partidului unic.

"Victor Ponta şi tovarăşii săi nu au dreptul ca, în câteva zile, să distrugă principiile pentru care, în decembrie 1989, sute de oameni şi-au dat viaţa. În Europa secolului XXI, aceste practici totalitare sunt intolerabile şi de neacceptat", a mai spus Laszlo Tokes.

Deputatul a acuzat clasa politică de stânga, dar şi pe "liberalii deghizaţi", că vor să reinstaureze partidul unic şi controlul asupra tuturor instituţiilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne