Laura Ştefan: "Încăpăţânarea asta a domnului Dragnea aruncă totul în aer"

Sutele de mii de români din stradă, societatea civilă, principalii actori din Justiţie, preşedintele, opoziţia, Comisia Europeană, PPE, unii dintre partenerii internaţionali ai ţării etc. Toţi s-au exprimat împotriva mutilării Codurilor penale. Liderul suprem al PSD refuză însă cu obstinaţie să facă un pas în spate.
Laura Ştefan - Expert anticorupţie
Laura Ştefan - Expert anticorupţie (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Dacă ar analiza puţin situaţia la rece, preşedintele PSD Liviu Dragnea şi-ar da seama că este în interesul tuturor să retragă controversata ordonanţă de urgenţă care mutilează Codurile penale în favoarea infractorilor, este de părere experta anticorupţie Laura Ştefan.

"Încăpăţânarea asta a domnului Dragnea aruncă totul în aer. Dacă ar sta o secundă să se gândească şi şi-ar mai domoli furia ar înţelege că este în interesul tuturor să revină la normalitate şi să retragă OUG-ul. Procesele curg fluviu, lumea e în stradă, oameni din PSD încep să plece sau, mai rău din perspectiva lui, să îi ceară lui să plece", a scris Laura Ştefan, pe pagina sa de Facebook.

Experta anticorupţie a remarcat că iese lumea în stradă şi în locuri care până acum au fost calme.

"Tot ce a câştigat în campania electorală se duce de râpă. Pe drept cuvânt cei din PSD care au muncit pentru scorul ăsta mârâie. Văd cum patru ani la guvernare sunt puşi sub semnul întrebării de nervii unui singur om. Gândiţi-vă un pic, domnule Dragnea, şi o să înţelegeţi că a enerva pe toată lumea nu e niciodată soluţia. (...) Păcat de banii ăia bagaţi în consultanţi deştepţi în campanie... atâta muncă irosită...", a afirmat Laura Ştefan.

"Sunt momente în care trebuie să spunem că e prea mult. Ăsta e unul dintre ele. Retragerea OUG-ului înseamnă revenirea la normalitate. Rănile acestor zile se vor vindeca oricum greu...", a mai precizat, într-o altă postare pe reţeaua de socializare, experta anticorupţie.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne