Legea Big Brother 3, neconstituţională. Sebastian Ghiţă este furios pe liberali

Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (foto:reporter virtual)

Mogulul Sebastian Ghiţă, fidel abonat la contracte cu statul, nu este deloc mulţumit de faptul că magistraţii Curţii Constituţionale au declarat Legea Big Brother 3 neconstituţională. În opinia deputatului, acest lucru este o dovadă de "iresponsabilitate maximă" din partea liberalilor care au îndrăznit să atace legea la CCR.

Supărat că infama lege a securismului cibernetic, puternic contestată de o parte din societatea civilă, dar şi de unii politicieni, nu a trecut de CCR, Sebastian Ghiţă avertizează, la postul său de televiziune, că "nu trăim într-o lume idilică" unde nu există pericole de siguranţă a cetăţeanului.

"Am vorbit cu mulţi oameni simpli. Vor să-şi ştie viaţa şi familiile în siguranţă. N-au nimic de ascuns. N-au problemele politicienilor cu corupţia şi retrocedările. Doamna Gorghiu trebuie să înveţe că legile se fac pentru oameni şi nu pentru politicieni", a declarat Sebastian Ghiţă.

Cu toate acestea, Procurorul General Tiberiu Niţu, recunoştea că situaţia terorismului de la noi din ţară este sub control, la parchet nefiind înregistrat niciun dosar de terorism. Ciudat este că, teroriştii ne-ar fi atacat online câteva site-uri, în mod convenabil exact în mijlocul insistenţelor şefului SRI Liviu Maior (şi nu numai) de a se adopta controversatul proiect de lege.

Lucrurile au mers chiar mai departe - intoxicări de presă prin care se transmite ideea că Victoria Nuland ar fi cerut adoptarea legii Big Brother 3 în scurta vizită de la Bucureşti.

Acum, după ce CCR a respins legea atacată de PNL Sebastian Ghiţă vorbeşte în termeni foarte gravi despre consecinţele unei astfel de decizii:

"Mă aşteptam ca personaje profund demagogice precum Gorghiu sau Ludovic Orban să nu înţeleagă şi să se folosească de orice prilej pentru a se erija în apărătorii drepturilor şi libertăţilor. Voi cere să fie primii acuzaţi şi huliţi public dacă, Doamne fereşte, ceva rău se întâmplă. Va trebui să le cerem să plece din viaţa politică. Dovedesc iresponsabilitate maximă şi, din păcate, vom plăti toţi."

Dacă v-a plăcut acest articol, va invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne