Liber la maşini de serviciu pentru o parte din deputaţi

După doi ani în care le-a fost interzis să folosească maşinile de serviciu pe perioada vacanţei de vară, liderii de grupuri, preşedinţii de comisii şi membrii biroului permanent ai Camerei Deputaţilor scapă de această oprelişte pentru a putea... munci pe timpul verii.
Deputatul Remus Cernea. Selfie cu o Camera a Deputaţilor aproape goală, la debateri pe o temă de importanţă naţională.
Deputatul Remus Cernea. Selfie cu o Camera a Deputaţilor aproape goală, la debateri pe o temă de importanţă naţională. (Remus Cernea)

Preşedinţii de comisii, liderii de grup şi membrii Biroului permanent ai Camerei Deputaţilor vor putea utiliza maşina de serviciu în perioda vacanţei parlamentare, a decis conducerea Camerei, în şedinţa din data de 27 iulie.

Decizia a fost luată după ce în ultimii doi ani conducerea Camerei Deputaţilor a interzis folosirea maşinilor din dotare în timpul vacanţei parlamentare iar explicaţia ar fi că mai multe comisii de specialitate au solicitat să lucreze în perioada vacanţei parlamentare, în perioada iulie-august 2016, pentru a se pronunţa asupra proiectelor de lege rămase restante, relatează Mediafax.

În baza deciziei Biroului Permanent, preşedinţii comisiilor pot solicita Preşedintelui Camerei Deputaţilor, motivat, utilizarea autoturismelor repartizate comisiilor în vederea participării, în perioada vacanţei parlamentare, la acţiuni neprogramate, urmând ca membrii Biroului permanent care asigură permanenţa la Camera Deputaţilor să decidă asupra cererilor, cu informarea ulterioară a Biroului permanent.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne