Licitaţie cu repetiţie pentru vânătorul lui Dragnea. Un pot imens, câştigat de o firmă nou înfiinţată

Înfiinţată de puţin timp, firma şefului vânătorilor lui Dragnea a câştigat o licitaţie îndoielnică, organizată de o instituţie subordonată Primăriei Bucureşti, care i-a adus nu mai puţin de 23 milioane de lei.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Pentru ca şeful asociaţiei de vânători a lui Dragnea să primească 23.000.000 de lei de la Primăria Bucureşti, instituţia a trebuit să anuleze o licitaţie în curs. Dar a anulat-o ilegal, iar banii au fost mutaţi la o instituţie subordonată, care i-a dat banii firmei omului lui Dragnea, deşi aceasta abia se înfiinţase, printr-o licitaţie foarte îndoielnică, dezvăluie România Liberă.

Firma proaspăt înfiinţată, Fitodep Viridana SRL, din Teleorman, este deţinută de către Virgil Lucian Constantin, directorul Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi "Turris" din Teleorman. Asociaţia de vânătoare a fost înfiinţată de Liviu Dragnea, actualul şef al PSD, în anul 1998. Fitodep Viridana SRL a fost înfiinţată în august 2016, cu obiectul de activitate "comerţul cu ridicata al produselor chimice". Pe atunci patronul trudea doar pentru gospodărirea fondului de vânătoare deţinut de Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi "Turris" din Teleorman.

Pentru a citi articolul în continuare intraţi aici.