Liderul grupării de fraude bancare: "Senatori, miniştri şi preşedinţi m-au folosit"

.
. (Photos.com)

În dosarul fraudelor bancare estimate la 37 de milioane de euro, Mihai Stan, unul dintre liderii reţelei bancherilor, a declarat în faţa instanţei de la Curtea de Apel Bucureşti că a fost folosit de mai mulţi politicieni.

"Am fost pus de alţi funcţionari ai statului, care s-au folosit de mine. Senatori, miniştri şi preşedinţi m-au folosit", a precizat Mihai Stan.

În cursul zilei de joi, magistraţii vor decide dacă Mihai Stan va rămâne definitiv şi irevocabil, în arest.

Stan, omul de afaceri de etnie romă din Sinteşti, un apropiat al fostului general de securitate Dragoş Diaconescu, a fost arestat pe fond de Tribunal.

Procurorii de la DIICOT au găsit la sediile firmelor percheziţionate inclusiv ştampile de la ANAF, şi susţin că reţeaua avea parte de sprijin chiar şi de la Senat.

Nu mai puţin de 33 de persoane, printre care şi directorul general adjunct al BRD, Alexandru Cercel-Duca, au fost reţinute săptămâna trecută, pentru înşelăciune şi spălare de bani.

În acelaşi dosar, Aurel Şaramet, şeful Fondului Naţional de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, va fi cercetat în libertate.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Economie