Liga I. FCSB, victorioasă pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş

Gruparea bucureşteană a câştigat duelul cu Gaz Metan Mediaş, luni seara, pe terenul celor din urmă, la capătul unui meci frumos cu multe goluri şi răsturnări de situaţie. Scor final 3-2 (2-1).
FCSB - Gaz Metan Mediaş 3-2 (2-1), în etapa a 11-a a Ligii I de fotbal.
FCSB - Gaz Metan Mediaş 3-2 (2-1), în etapa a 11-a a Ligii I de fotbal. (FCSB/facebook)

FCSB şi-a îndeplinit obiectivul deplasării la Mediaş în etapa cu numărul 11 a Ligii I de fotbal, luni seara, acolo unde au ţinut piept cu brio grupării gazdă Gaz Metan, aceştia din urmă cedând cele trei puncte puse în joc graţie unui gol marcat în minutele adiţionale de joc.

Gruparea din Ghencea s-a văzut în avantaj prin Darius Olaru (min. 11), dar nu pentru mult timp. Peste numai cinci minute (16), medieşenii au egalat prin Ronaldo Deaconu (min. 16), în urma unui penalty obţinut de Luis Niţu. Olaru (min. 32) şi-a readus din nou echipa în avantaj, reuşind dubla după o centrare a lui Florin Tănase.

Gaz Metan a restabilit încă o dată egalitatea pe tabela de marcaj prin portughezul Ricardo Valente (60), pentru ca elevii lui Toni Petrea să ia maximul de puncte în urma unui penalty contestat de gazde, acordat de centralul Sebastian Colţescu în urma unui duel între Mihai Butean şi Octavian Popescu. Sergiu Buş a fost cel care şi-a asumat acest rol pe final de meci, transformând penalty-ul (90+4), aducând astfel victoria mult dorită.

"O victorie reuşită pe un teren greu, şi la propriu, şi la figurat. În compania unui adversar bun care ne-a pus probleme în partea a doua a meciului, trebuia să fim puţin mai atenţi în prima repriză, să fi înscris mai multe goluri şi atunci soarta meciului s-ar fi scris din prima repriză şi victoria ar fi fost mult mai clară..

Ne-am făcut meciul greu singuri şi s-a ajuns în situaţia asta de final tensionat, dar victoria noastră e pe deplin meritată.", a spus tehnicianul roş-albaştrilor Toni Petrea, după meci.

Gaz Metan venea după două victorii consecutive în deplasare, cu CFR Cluj şi UTA, în timp ce FCSB a bifat a şasea victorie consecutivă.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport