Macovei: Şi Toader tot "noaptea, ca hoţii" încearcă să distrugă justiţia

Europarlamentarul Monica Macovei nu vede deloc cu ochi buni controversatul proiect de modificare a Legilor Justiţiei promovat de ministrul PSD Tudorel Toader.
Monica Luiza Macovei
Monica Luiza Macovei (Epoch Times România)

Ministrul PSD Tudorel Toader tot "noaptea, ca hoţii" încearcă să distrugă justiţia independentă, trebuie neapărat oprit, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul Monica Macovei.

"Propunerile de modificare a legilor justiţiei sunt cea mai puternică încercare de subjugare a justiţiei, procurorilor şi judecătorilor. Reiese clar din modificări că PSD, prin alunecosul util Toader, vrea să controleze politic justiţia. Modelul Stănoiu-Năstase, când dosarele de corupţie se decideau la sediul de partid, este respectat întocmai şi chiar depăşit", a declarat Macovei.

Potrivit europarlamentarului, Tudorel Toader a publicat aseară, noaptea, ca hoţii, proiectele de modificare a legilor justiţiei fără să renunţe la nicio propunere din cele care distrug justiţia din România.

"De ce vor Toader şi PSD să încalece politic justiţia independentă? De ce vor Toader şi PSD să izoleze România pe plan extern? Ca singura alternativă pentru România să fie gubernie rusească?", a întrebat Macovei.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne