Maşinile de lux ale actorului Paul Walker vor fi scoase la vânzare

Actorul Paul Walker
Actorul Paul Walker (www.google.com)
Cunoscutul actor Paul Walker, care a decedat pe 30 noiembrie într-un accident de automobil, a fost posesorul unei colecţii de maşini de lux, care urmează să fie acum scoasă la vânzare.
Administratorii averii actorului împreună cu reprezentanţii magazinului de piese auto şi de maşini de curse Always Evolving, al cărui patron a fost Paul Walker, vor face demersurile necesare pentru vânzarea colecţiei speciale de 30 de maşini de lux, informează dailymail.co.uk.

Vânzarea maşinilor se va realiza prin intermediul unor agenţi specializaţi în astfel de tranzacţii. Reprezentanţii averii lui Walker nu au făcut uz de numele actorului în ce priveşte vânzarea maşinilor acestuia pentru că proprietarul nu şi-ar fi dorit ca preţul maşinilor să crească datorită celebrităţii sale.

Paul Walker a murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul Porsche GT Carrera, condus de prietenul său, Roger Rodas, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul şi şoferul automobilului, de asemenea decedat în accident, participaseră cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan, care a devastat statul Filipine.

În luna martie, la finalul unei anchete care a durat aproape patru luni, Departamentul de poliţie din Los Angeles a stabilit ca motivul producerii accidentului a fost viteza excesivă, automobilul neavând defecţiuni tehnice.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Externe