Mesajul lui Iohannis: Guvernul a greşit flagrant. E responsabil să rezolve criza pe care a creat-o

Administraţia Prezidenţială a reacţionat, prin vocea purtătorului de cuvânt, la scurt timp după ce premierul Sorin Grindeanu a anunţat că a decis, în final, să abroge controversata ordonanţă de urgenţă care a modificat Codurile penale în favoarea infractorilor.
Klaus Iohannis
Klaus Iohannis (Eugen Horoiu / Epoch Times România)

Decizia anunţată de premierul Sorin Grindeanu, potrivit căreia va abroga ordonanţa de urgenţă care mutilează Codurile penale, este un pas important spre normalizare, a declarat purtătorul de cuvânt al preşedintelui, Mădălina Dobrovolschi.

"Decizia anunţată în această seară de premierul Sorin Grindeanu este un pas important spre normalizare. Totodată, se face un pas important pentru a corecta situaţia creată. Guvernul a greşit flagrant şi Guvernul este responsabil să rezolve criza pe care a creat-o. Oamenii care protestează au cerinţe legitime, democratice, corecte, iar Guvernul trebuie să înţeleagă că cetăţenii nu acceptă nimic mai puţin", a fost mesajul transmis, pentru Agerpres, Mădălina Dobrovolschi.

În timp ce în faţa Guvernului au avut loc proteste masive de stradă, premierul Sorin Grindeanu a anunţat, în cadrul unei declaraţii de presă, că a decis să abroge infama OUG 13 care, odată intrată în vigoare, ar fi dinamitat mii de dosare penale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne