Ministerul Energiei, în atenţia inspectorilor ANI

Unul dintre miniştrii Guvernului Cioloş, Victor Grigorescu, a intrat recent în atenţia inspectorilor Agenţiei Naţionale de Integritate.
Victor Grigorescu
Victor Grigorescu (Facebook.com/Victor Grigorescu)

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) va proceda la evaluarea declaraţiilor de avere depuse de către ministrul Energiei, Victor Vlad Grigorescu, se arată într-un răspuns al instituţiei transmis la solicitarea hotnews.ro.

Ministrul a obţinut sume importante de bani din cedarea folosinţei unui bun mobil valoros, către un offshore din insulele britanice Turks & Caicos. Problema nu este că a încasat cel puţin 791.500 lei din cedarea în două rânduri a acelui bun către un offshore, ci faptul că obiectul valoros nu este trecut în nicio rubrică din declaraţiile de avere.

La solicitarea publicaţiei citate, Victor Grigorescu a spus că nu poate spune ce bun mobil îi aduce asemenea venituri, întrucât "este vorba de un contract privat", iar "tranzacţia în sine rămâne confidenţială".

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne