Nicuşor Dan despre candidatura lui Ciucu la Primărie: "Nu-i înţeleg candidatura independent, l-aş fi aşteptat în USB"

Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Candidat la Primăria Bucureşiului, Nicuşor Dan, preşedinte al Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB), a comentat luni, la RFI, decizia lui Ciprian Ciucu de a candida şi el la postul de edil şef al Bucureştiului, susţinut de formaţiunea Monicăi Macovei, M10.

"Este o persoană rezonabilă. De altfel, a fost unul dintre susţinătorii mei în 2012, susţinător public. E bine că oameni ca el spun că vor să facă politică. Nu înţeleg candidatura independent, adică l-aş fi aşteptat în USB. N-am văzut nimic din ce presa a relatat din programul pe care l-a propus, care să nu se regăsească la noi. Am făcut efortul, când am scris programul, să punem acele lucruri care unesc, nu împart, de genul stânga-dreapta sau ştiu eu, poziţii pe tradiţie, modernism sau lucruri din astea. Îi urez succes", afirmă Nicuşor Dan.

Reamintim că duminică Ciprian Ciucu, membru al consiliului director al Centrului Român de Politici Europene, şi-a anunţat candidatura la Primăria Capitalei, cu susţinerea M10.

Luni, Ciucu şi-a dat demisia de la şefia Consiliului Naţional de Integritate, instituţia în subordinea căreia se află Agenţia Naţională de Integritate.