Nicuşor Dan infirmă scenariul ruperii USR

La câteva zile după ce Clotilde Armand susţinea că USR-ul s-ar putea rupe, Nicuşor Dan infirmă veridicitatea acestui scenariu.
Nicusor Dan(USR),
Nicusor Dan(USR), (Florin Chirila/Epoch Times)

Liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, a exclus, duminică, la Sibiu, scenariul ruperii USR - ipoteza lansată de Clotilde Armand într-un interviu acordat recent presei.

"Singura noastră şansă este să continuăm împreună", a declarat duminică, Nicuşor Dan, întrebat dacă este posibilă o rupere a USR în cadrul unei conferinţe de presă.

De asemenea, Nicuşor Dan a mai confirmat că va candida la funcţia de preşedinte al partidului, la următorul Congres ce ar urma să aibă loc la Cluj-Napoca, în martie sau în mai.

Reamintim că, în urmă cu 5 zile, vicepreşedintele USR, Clotilde Armand, a evocat, vorbind despre divergenţele ideologice din sânul partidului, despre o posibilă rupere a formaţiunii.

"Fie, cum a anunţat Nicuşor Dan, ne vom rupe în USR-dreapta, USR-stânga. Fie va trebui să găsim o propunere convingătoare care să fie acceptată de toţi, ceea ce e foarte dificil, pentru că nu există o cultură democratică puternică. Oamenii nu prea acceptă ideile celorlalţi. E greu să pui toată energia să lupţi pentru idei care nu sunt ale tale şi să te adaptezi, susţinea Clotilde Armând într-un interviu acordat ziare.com.