Nicuşor Dan: L-am auzit pe Dragnea dând lecţii în Parlament despre onestitate. N-am apreciat deloc ironia

Nicuşor Dan, 05 ooctombrie 2015
Nicuşor Dan, 05 ooctombrie 2015 (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Premierul Dacian Cioloş a fost chemat în faţa Parlamentului să prezinte situaţia economică a ţării, context în care şeful PSD, Liviu Dragnea, a ţinut şi el un discurs. Liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, nu a fost prea încântat de prestaţia liderului social-democraţilor.

"L-am auzit pe domnul Dragnea dând lecţii în Parlament despre onestitate, bună guvernare, transparenţă, responsabilitate şi predictibilitate. N-am apreciat deloc ironia de a vedea un condamnat penal vorbind despre integritate şi preşedintele unuia dintre cele mai corupte partide din România despre transparenţă şi bună guvernare.

Guvernul Ponta-Dragnea nu a plecat nedemocratic, aşa cum afirmă domnul Dragnea. A demisionat după o tragedie şi la presiunea unor manifestaţii publice – e adevărat, a plecat cu greu de lângă banul public -, iar apoi PSD a refuzat să facă o propunere de prim-ministru şi a votat Guvernul Cioloş.

PSD nu a învăţat nimic, deşi promitea să asume lecţiile lunii noiembrie 2015. Aceeaşi aroganţă, aceeaşi lipsă de onestitate şi mult populism", a reacţionat luni liderul Uniunii Salvaţi România, Nicuşor Dan, pe contul său de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne