Nicuşor Dan: Ne critică Năstase şi Dragnea. E cea mai bună confirmare că suntem o ameninţare reală pentru ei

Intrarea USR în Parlament va duce, pe termen lung, la decuplarea pesediştilor de la jaful banului public şi la o schimbare a modului în care se face politică în România, crede Nicuşor Dan, liderul acestui partid nou înfiinţat.
Nicuşor Dan
Nicuşor Dan (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Faptul că fostul preşedinte PSD Adrian Năstase şi actualul şef al social-democraţilor Liviu Dragnea critică Uniunea Salvaţi România este o confirmare că direcţia în care se îndreaptă partidul este una bună, a opinat liderul USR Nicuşor Dan.

"Domnul Adrian Năstase, fost preşedinte PSD şi prim-ministru, condamnat în două dosare penale, inclusiv pentru luare de mită şi şantaj, ne dedică un articol critic pe blog-ul sau. Nu puteau să lipsească şi Soros şi alte conspiraţii.

De asemenea, domnul Liviu Dragnea, actual preşedinte PSD şi condamnat pentru fraudă electorală, ne critică şi el la Antena 3. Sunt cele mai bune confirmări că ceea ce facem, facem bine şi că suntem o reală ameninţare politică pentru ei", a scris sâmbătă, pe contul său de Facebook, Nicuşor Dan.

Potrivit liderului USR, intrarea partidului său în Parlament va duce, pe termen lung, la decuplarea lor de la jaful banului public şi la o schimbare a modului în care se face politică în România.

"Este un motiv în plus să veniţi la vot pe 11 decembrie", a subliniat Nicuşor Dan.