Obama ia pulsul vieţii oamenilor simpli: Îşi va petrece ziua de joi cu o americancă de rând

Preşedintele SUA, Barack Obama. (Kent Nishimura-Pool / Getty Images)
Epoch Times România
26.06.2014

Preşedintele SUA, Barack Obama, se va deplasa joi la Minneapolis (statul Minnesota) pentru a petrece o zi în compania unei americance de rând, Rebekah, al cărei nume întreg nu a fost dezvăluit, a relatat The Washington Times.

Recent, femeia i-a scris o scrisoare lui Obama, fapt care l-a determinat pe preşedintele SUA să-i facă o vizită pentru a afla despre problemele ei de zi cu zi.

Casa Albă a declarat că această vizită va prima dintr-o serie de evenimente similare, în cadrul cărora şeful statului se va familiariza cu viaţa cetăţenilor obişnuiţi.

'Preşedintele intenţionează să cunoască persoane alături de care trăieşte Rebekah, va petrece cu ei o zi; va discuta cu proprietari de mici afaceri, cu familii şi angajaţi pentru a înţelege cu adevărat ceea ce se întâmplă astăzi în SUA', a declarat ziarului menţionat Dan Pfeiffer, un consilier al Casei Albe, potrivit Ria Novosti.

Strategia administraţiei americane nu este una nouă, susţin unii analişti politici, anticipând că aceasta ar putea avea succes în 'umanizarea' imaginii preşedintelui american.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor