Operaţiunea "Bacşişul pentru pizza boy", Episodul II. Lăzăroiu: "Domnu Orlando, Piţaboi ţi-a fumat taxa"

Sebastian Lăzăroiu
Sebastian Lăzăroiu (onlinestudent.ro)

Analistul politic Sebastian Lăzăroiu a decis să facă un alt experiment pornind de la noile indicaţii ale ministrului de Finanţe, Eugen Orlando Teodorovici, potrivit căruia bacşişul dat băiatului care aduce pizza va fi înregistrat de către acesta la unitate, nefiind astfel datoria clientului aşa cum pretinsese anterior.

Iniţial Teodorovici a declarat că cine vrea să dea bacşiş băiatului care aduce pizza merge la unitate pentru bon fiscal, afirmaţie ce a stârnit o serie de comentarii acide în rândul opiniei publice. Ulterior ministrul a revenit: "În situaţia în care clientul doreşte să lase bacşiş, acesta va fi înregistrat de cel care a livrat comanda la domiciliu în momentul în care se reîntoarce la punctul de lucru! Deci, nu este obligaţia clientului!"

"Bine, Orlando, mai facem un experiment în seara asta după noile tale indicaţii... Fiţi pe fază!", a fost replica lui Lăzăroiu care testase deja prima afirmaţie a ministrului, rezultatul fiind că a ajuns să mănânce, după două ore, o pizza rece care a costat nu mai puţin de 65 de lei.

Pizza boy - Episodul II

"Domnu Orlando, piţaboi ţi-a fumat taxa. Cum am zis, am urmat noile indicaţii ale lui Orlando. Alo, Pizza (alta decât ieri)? Da, 50 de minute. A venit un băiat rotofei, abia urcă scările. I-am dat 20 şi i-am lăsat 5 lei de o bere. Zic, da' bonul? Râde transpirat. Păi, nu ştiu, că ziceau ăştia azi că tre'să vină clientul la sediu. Zic: Nu, a ieşit ministrul ăla Orlando şi a negat. Cică tu tre'să te duci acum să baţi la casă ăia 5 lei. Că altfel vă leagă ăştia. El (schimbat la faţă): Păi, aşa facem, şefu'. Eu: Şi eu cum iau bonul ăla? Că vreau să joc la loterie, poate câştig şi eu de o pizza. El: Păi, nu ştiu, veniţi pe la noi mâine. Zic, hai, lasă, dar treaba ta, dacă nu baţi bonul va închid ăştia. Pleacă.

Am vorbit cu un amic cu maşină neagră să se ţină după el. A mai dus încă vreo trei comenzi în zonă, a intrat într-o benzinărie şi s-a întors la sediu. Amicul a parcat şi înainte să intre rotofeiul la firmă îi taie calea. Zice; De la anti-fraudă, scoate tot din buzunare şi borseta. Ăsta, transpirat, bâlbâit se execută. Cât ai vândut? Păi, comanda asta, am avut, bâiguie... vreo 150 de lei. Arată banii. Scoate bani din buzunar din borsetă, un pachet de ţigări şi o ciocolată Milka. Îi numără, fix 150 cu vreo 3-4 lei în plus. Băi, da' bacşişul unde e? Îl ia tare amicul. Zice. N-a fost nimic şefu' că erau numai chitroşi. Să mori tu, insistă amicul.

În fine, parlamentează, pe urmă amicul îi zice că a făcut mişto de el, că nu e de la potera. Hai, zi, ce-ai făcut cu banii, îl întreabă, după ce l-a înjurat pizzaboy şi s-au mai împrietenit. Se jură că n-a luat nici un bacşiş (tot neîncrezător). Hai, zice amicul, te-ai băgat la benzinărie, ce ai luat de acolo? Ţigări, zice asta zâmbind pe sub mustaţă. Vezi, Orlando, uite aşa încurajezi fumatul la pizza boy. Şi pun pariu că a mâncat pe repede înainte şi o ciocolată întreagă înainte să ajungă la sediu", a scris marţi seară, pe contul său de Facebook, Sebastian Lăzăroiu.

"Mă provoacă, Orlando. În fiecare zi vrea să demonstreze că e mai deştept decât Piţaboi, ceea ce e aproape imposibil", a adăugat fostul consilier prezidenţial.

Recomandăm şi Operaţiunea "Bacşişul pentru pizza boy". Lăzăroiu: "Mi-am propus să testez pe bune măsurile lui Orlando"

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook