Orban le dă explicaţii internauţilor. De ce vor fi în sală liberalii la votul pe moţiunea de cenzură

Noul şef al PNL, Ludovic Orban, le-a explicat internauţilor motivul pentru care a decis ca parlamentarii liberali să fie în sală în timpul votului pe moţiunea de cenzură împotriva Guvernului.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Criticat în mediul online pentru că parlamentarii PNL vor fi în sală la votul pe moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, nou şef al liberalilor, Ludovic Orban, a atras atenţia că o astfel de decizie este necesară pentru a fi împiedicată fraudarea voturilor.

"Am văzut comentariile din mediul online care ne critică pentru că vom fi prezenţi în sală la votul moţiunii de cenzură. Suntem acuzaţi că în felul acesta asigurăm cvorumul pentru şedinţa. De aceea, vreau să clarific această chestiune:

1. Bătăliile se câştigă pe câmpul de luptă, nu părăsindu-l. Oamenii ne-au votat ca să le apărăm interesele.

2. Suntem prezenţi pentru a împiedica fraudarea voturilor şi pentru a ne exprima poziţia critică faţă de aceste două capete ale hidrei, Dragnea şi Grindeanu.

3. Nerealizarea cvorumului este în interesul lui Dragnea, pentru că nu duce la căderea moţiunii, ci la amânarea dezbaterii şi a votului. În acest fel, Dragnea poate câştiga timp pentru a mai cumpăra voturi de susţinere.

Vă întreb şi eu: ce s-ar fi întâmplat dacă noi am fi ieşit din sălile de şedinţă în timpul dezbaterii legilor care au făcut parte din trocul trădării dintre Dragnea şi UDMR?", a scris Orban pe Facebook.

Pe de altă parte, preşedintele PNL a atras atenţia că toţi parlamentarii partidului său vor prezenţi în sală la moţiune, însă niciunul dintre ei nu va vota.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne