Ivan, mesaj pentru parlamentarii PSD: Opriţi dictatura lui Dragnea. Aţi fost reduşi la o masă amorfă de manevră

Reprezentanţii românilor din Parlament au acum şansa unică să oprească dictatura lui Liviu Dragnea, personaj sinistru pentru PSD şi pentru România, a afirmat europarlamentarul Cătălin Ivan.
Conferinţă de presă la sediul PSD susţinută de Cătălin Ivan, purtător de cuvânt
Conferinţă de presă la sediul PSD susţinută de Cătălin Ivan, purtător de cuvânt (Epoch Times România)

Este un moment istoric, o şansă unică pentru reprezentanţii românilor din Parlament de a spune stop dictaturii, încercării de a confisca toate instituţiile statului de către o grupare mafiotă străină de interesele românilor, a se vedea negocierile cu UDMR, dar străină şi de interesele PSD, a declarat marţi, pe pagina sa de Facebook, europarlamentarul Cătălin Ivan, adăugând că este pentru prima dată când regretă că nu este membru al Legislativului naţional.

"Tuturor celor din Camera Deputaţilor şi din Senat le cer să-şi aducă aminte discursul lui Liviu Dragnea la prima întâlnire a celor două grupuri reunite. Abia îşi luaseră mandatele. Profesori universitari, doctori, economişti, avocaţi, ingineri, oameni cu cariere profesionale foarte bine conturate, cu o reputaţie impecabilă în comunităţile de unde vin, au fost umiliţi public, în faţa televiziunilor, de acest personaj sinistru pentru PSD şi pentru România", a scris Cătălin Ivan.

În acest nou context politic, în care se apropie votul pe moţiunea de cenzură depusă de PSD împotriva propriului Guvern, europarlamentarul îi roagă pe colegii săi "să retrăiască ce au simţit atunci şi, mai mult, ce au simţit familiile lor, prietenii, cunoscuţii".

"Gândiţi-vă, dragi colegi parlamentari, la umilinţele la care aţi fost supuşi în aceste câteva luni de zile. Câţi aţi avut ocazia să vorbiţi cu un ministru? Sau câţi dintre voi au avut dreptul să ridice o problemă? Să spună conducerii că are altă opinie? Să depună amendamente la bugetul pentru 2017 şi la alte legi importante? Oameni de vază ai acestei ţări, în care sute de mii de români şi-au pus speranţele, aţi fost reduşi de un singur om la o simplă masă amorfă de manevră şi de vot. Am înţeles că a încercat să vă înveţe numele în timpul mesei de duminică seara. Nu-i prea puţin? Oare nu-i prea târziu?", a declarat Cătălin Ivan.

Europarlamentarul susţine că îi ştie personal pe mulţi dintre parlamentari aşa că are încredere că onoarea, mândria de a face ceea este corect, dorinţa de a nu-i dezamăgi pe cei de acasă, vor învinge frica.

"Suntem în 2017. Unii dintre voi aţi făcut Revoluţia, alţii sunteţi copiii lor. Copiii şi nepoţii voştri îşi vor aduce aminte de acest moment", a conchis Cătălin Ivan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne