Paleologu, exlus din PNL - "Conducerea PNL este singurul vinovat de faptul că Firea e primar al Bucureştiului"

Deputatul Theodor Paleologu a avut o reacţie extrem de dură după ce a fost exclus din PNL pentru că a îndrăznit să-şi exprime nemulţumirea faţă de conducerea PNL în urma scorului dezastruos obţinut de partid la alegeri în Capitală.
Theodor Paleologu
Theodor Paleologu (Epoch Times România)

Este un abuz nemaipomenit, o mare porcărie să dai afară din Partidul Naţional Liberal un Paleologu, o enormă impietate faţă de istoria partidului, a fost reacţia deputatul Theodor Paleologu, la RFI, după şedinţa Biroul Politic Naţional al PNL în urma căreia a fost exclus din cadrul formaţiunii.

"Mă aşteptam să se întâmple şi am spus deja că e o imbecilitate. Este reacţia tipică a liderilor slabi, care se tem pentru propria poziţie, nu sunt în stare să asume responsabilităţi şi atunci îl dau afară pe ăla care a avut dreptate, care a spus exact ce se va întâmpla. I-am prevenit de nenumărate ori public.

Am făcut-o şi prin mesaje directe către ei. Ori asta nu numai că este un abuz nemaipomenit, e o mare porcărie să dai afară din Partidul Liberal un Paleologu, este o enormă impietate faţă de istoria PNL exact ce te aşteptai de la nişte uselişti şi de la nişte fesenişti.

Să dea afară tocmai un Paleologu, să dea afară tocmai din PNL. Deci, pe lângă faptul că este o impietate faţă de istoria partidului, un abuz şi o prostie, este o enormă greşeală politică, pe care o vor deconta la toamnă cu vârf şi îndesat o vor deconta, vor scădea sub 8% cu garnitura de persoane pe care o au pentru alegerile de la toamnă", a declarat Theodor Paleologu.

Întrebat dacă a fost invitat de conducerea partidului să-şi exprime punctul de vedere la şedinţa Biroul Politic Naţional în care a fost executat, deputatul a replicat:

"Nu au această bărbăţie, sunt atât de laşi încât nu au curajul unei confruntări directe cu mine. Au făcut-o cum ştiu ei să o facă, pe la spate, într-un pur stil PCR-ist."

"Nu am ce să-mi reproşez. Consider că am încercat în repetate rânduri să salvez Bucureştiul de catastrofa ajungerii doamnei Firea la primărie. Conducerea PNL este singurul vinovat de faptul că Gabriela Firea este primar al Bucureştiului. Electoratul de dreapta este furios, este indignat, este un adevărat tsunami de revoltă faţă de conducerea PNL.

Adică, în mod specific faţă de Alina Gorghiu, faţă de Vasile Blaga, Atanasiu, Buşoi şi mai cu seamă de Cezar Preda, care a făcut atât de mult rău în această campanie. Şi sunt vinovaţi şi vor plăti la toamnă cu vârf şi îndesat, pentru că faptul de a fi dat Bucureştiul pe mâna PSD-ului este un lucru extrem de grav. Este în exclusivitate responsabilitatea lor", a subliniat Theodor Paleologu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne