Papahagi: Şeful celor mai corupte guverne, premierul cercetat penal, trebuie să plece

Adrian Papahagi
Adrian Papahagi (Epoch Times România)

Şeful celor mai corupte guverne, cu miniştri arestaţi şi cercetaţi penal, premierul Victor Ponta, în prezent cercetat penal în cazul Şova, trebuie să plece de la Palatul Victoria, este de părere Adrian Papahagi, unul dintre membrii fondatori ai partidului M10, formaţiune condusă de Monica Macovei.

"Victor Ponta are ca strategie minciuna şi neruşinarea. A fost prins cu plagiatul, a dat-o cotită; a organizat o lovitură de stat eşuată, s-a eschivat; a împiedicat românii din diaspora să voteze, s-a fofilat; a pierdut alegerile prezidenţiale, a rămas în fruntea PSD. Deşi a declarat că va demisiona dacă e urmărit penal, acum se ţine cu disperare de scaun şi ne aruncă în faţă o perdea de fum: că s-a prescris, că Şova nu el, că 17 gloanţe nu sunt 17 crime (lapsus freudian), că 7,4 milioane, că Băsescu etc.

Şeful celor mai corupte guverne, cu 'n' miniştri arestaţi şi cercetaţi penal, premierul plagiator, atentatorul la statul de drept, organizatorul fraudei electorale la referendum şi la alegerile din diaspora, şi mai ales cercetatul penal Victor Ponta trebuie să plece. Trebuie să cerem în stradă demisia lui Ponta. Mă voi alătura mitingurilor de protest organizate de M10 sau de alţii, până când Ponta va părăsi funcţia de prim-ministru, încetând să dezonoreze România", scrie Adrian Papahagi, pe contul său de Facebook.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.