Politicienii fac lucruri... trăznite. Lider ALDE în chiloţi în faţa Parlamentui

Dumitru Zmău
Dumitru Zmău (Stiribotosani.ro)

Dornic să-l penalizeze pe Daniel Constantin pentru scandalul iscat în ALDE ca urmare a neînţelegerilor cu Călin Popescu Tăriceanu, Dumitru Zmău, fost lider al filialei locale ALDE Botoşani, s-a dezbrăcat şi s-a fotografiat doar în chiloţi şi şosete într-o parcare din faţa Palatului Parlamentului, relatează ştiri.botoşani.ro.

Fotografia a fost postată pe Facebook, însoţită de următorul mesaj:

"Şi uite aşa, mi-am luat rămas bun de la Daniel Constantin, atunci când mi-am dat demisia din Co-preşedinte ALDE Botoşani. Atunci i-am arătat ce aveam în chiloţi, în partea din spate. Acum când văd că face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, aş vrea să-i arăt ce am şi în partea din faţă! Cum e de făcut, dragi prieteni?", este mesajul care însoţeşte fotografia postată de Dumitru Zmău pe Facebook.

La câteva ore după ce a postat fotografia, Dumitru Zmău a şters-o de pe contul de Facebook.

Reamintim că duminică, Daniel Constantin a părăsit lucrările Delegaţiei Permanente a ALDE, acuzând că întrunirea e nestatutară pentru ca apoi Tăriceanu să-şi "amintească" brusc că Daniel Constantin l-ar fi şantajat înainte de alegerile parlamentare, lucru pe care şeful Senatului a simţit nevoia să-l împărtăşească audienţei

Ulterior, războiul declaraţiilor a continuat şi cum Constantin n-a încetat să dea din casă, vorbind despre abuzurile lui Tăriceanu, şeful Senatului a ajuns să susţină că prin ultimele sale declaraţii politice pe marginea tensiunilor din ALDE, Daniel Constantin îşi forţează excluderea din partid.