Ponta: Efectul PRU - Băsescu moare de frică - nu mai prinde 5% şi intrare în Parlament

Traian Băsescu a început atacul la PRU şi Bogdan Diaconu pentru că este speriat că îi ia din votanţii PMP şi nu mai face 5% să intre în Parlament, este de părere fostul premier Victor Ponta.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Fostul preşedinte Traian Băsescu, liderul PMP, moare de frica Partidului România Unită (PRU) - noul partid "aspirator de parlamentari" susţinut de Victor Ponta şi de apropiaţii săi. Cel puţin aşa susţine fostul premier, care a lansat un atac clasic, pe contul său de Facebook, la adresa vechiului său rival politic.

"Efectul PRU - Băsescu moare de frică - nu mai prinde 5% şi intrare în Parlament în Decembrie! Îl cunosc bine pe Traian Băsescu - pot chiar să îmi fac o nouă teză de doctorat în "Băsescologie"! Dacă a început atacul la PRU şi Bogdan Diaconu o face fiind speriat că îi ia din votanţii PMP şi nu mai face 5% să intre în Parlament! Calculul este corect - Băsescu a încercat să păcălească şi electoratul naţionalist, dându-se de trei ori peste cap ca în poveşti şi uitând de ce a făcut 10 ani ca Preşedinte! Şi acum nu mai ţine păcăleala!

Că doar nu PRU şi Diaconu au scos faimoasa formulă cu "...La licuriciul cel mai mare" / nici nu au adus PRU şi Diaconu FMI în ţară / nici nu au semnat fără mandat în numele României faimosul MTO care trebuia să condamne România la subdezvoltare / nu au vândut România la negocierile pentru Bugetul UE 2014-2020 ca să primim jumătate din ce au primit Ungaria, Polonia sau Cehia/ şi nici nu au condus PRU şi Diaconu Guvernul 2009-2011 care băgat în faliment sute de mii de firme cu capital românesc şi a lăsat în şomaj 750.000 de români!", a scris Victor Ponta pe reţeaua de socializare.

Fostul premier susţine că "frica" lui Băsescu de PRU este justificată - votanţii naţionalişti nu o să mai voteze PMP condus de cel care a vândut cel mai mult România altora pentru salvarea sa proprie, astfel că Băsescu şi PMP nu vor mai fi din decembrie în Parlament.

"Asta chiar că sună foarte bine! Băse - ţi-e frică!!!", a concluzionat Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne