Ponta: Păcat! Tudose a câştigat repriza întâi şi a capitulat necondiţionat în repriza a doua

Fostul premier Victor Ponta s-a arătat dezamăgit de deznodământul războiului dintre rivalul său Liviu Dragnea şi actualul şef de la Palatul Victoria, Mihai Tudose.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Premierul Mihai Tudose a câştigat repriza întâi şi a capitulat necondiţionat în repriza a doua în faţa liderului PSD Liviu Dragnea. Păcat, deci au pierdut toţi până la urmă, inclusiv Guvernul, inclusiv România, a scris vineri, pe pagina sa de socializare, fostul premier Victor Ponta.

"După "tinerii" lui Băsescu a venit şi rândul "tinerilor" lui Dragnea! Cu Stănescu şi Stroe e clar că se poate mai rău decât cu Shhaideh şi Cuc! Îl vedeţi pe "europeanul" Stănescu seducându-i pe cei din Comisia Europeană / îl vedeţi pe "tânărul şi elegantul" Felix Stroe discutând despre coridoarele de transport european sau despre salvarea TAROM? Mai bine să nu îi vedeţi-zău! De ce s-a mai făcut schimbarea? Ca să plângem după cei care au plecat?", a declarat Victor Ponta.

Pe de altă parte, fostul premier susţine că Marius Nica trebuia pus Ministru al Fondurilor Europene din ianuarie 2017. "Îl punem acum ca să avem pe cine să dăm vina pentru anul acesta pierdut?", intreabă retoric Victor Ponta.

"Am spus şi eu că pretextul schimbării unor miniştrii pentru dosarul făcut de DNA a fost "neinspirat"! Ştiam că ALDE nu o să cedeze-şi acum iată ce a ieşit! Un circ din care a pierdut absolut toată lumea-dar au câştigat "tinerii europeni profesionişti "Stănescu şi Stroe!", a precizat Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne