Predoiu le cere pescarilor Dragnea şi Grindeanu să fie mai decenţi faţă de cetăţenii români

Dacă tot fac vizite în Deltă, Dragnea şi Grindeanu ar putea să se ocupe de problemele oamenilor din zonă, mai degrabă decât de dat la ştiuci, crede Predoiu.
Catalin Predoiu
Catalin Predoiu (Mihut Savu / Epoch Times)

Partida de pescuit în Deltă avându-i ca protagonişti pe Dragnea şi Grindeanu a stârnit critici acide din partea prim-vicepreşedintelui PNL Cătălin Predoiu, acesta cerându-le liderilor PSD să fie "mai decenţi faţă de cetăţenii români" şi să se ocupe mai degrabă de problemele oamenilor decât de dat la peşte.

"Am văzut ostentaţia cu care dl Dragnea îşi etalează calităţile de pescar, am văzut şi cuminţenia Pământului întruchipată de dl Grindeanu, care ia lecţii de la maestrul Dragnea în ale pescuitului, dar eu aş vrea să le cer, dacă tot fac vizite în Delta Dunării, să se ocupe puţin şi de asistenţa medicală a cetăţenilor români din Delta Dunării care suferă, care pune în pericol viaţa acestor cetăţeni, pentru că lipseşte uneori cu desăvârşire", a declarat luni Predoiu, citat de digi24.ro.

Liberalul a reamintit că zona în care cei doi lideri PSD au fost la relaxare şi divertisment se confruntă cu probleme grave, precum poluarea de la haldele de bauxită, ceea ce afectează Tulcea, şi i-a îndemnat "pe cei doi corifei ai politicii româneşti să se ocupe mai puţin de pescuit şi mai mult de problemele Deltei Dunării şi să fie mai decenţi faţă de cetăţenii români."

"Sunt foarte mulţi români care nu au ocazia, posibilităţile, să se delecteze nu neapărat cu pescuitul, dar măcar cu roadele culinare ale acestei îndeletniciri în viaţa de zi cu zi", a susţinut liderul liberal înainte de a cere "puţină decenţă în viaţa de zi cu zi din partea unui partid de stânga."

Reamintim că, duminică, Liviu Dragnea a postat pe Facebook câteva fotografii de la o partidă de pescuit în Deltă.

Liviu Dragnea la pescuit în Deltă
Liviu Dragnea la pescuit în Deltă (Facebook)

Sorin Grindeanu la pescuit în Deltă
Sorin Grindeanu la pescuit în Deltă (Facebook)

"În acest sfârşit de săptămână, l-am învăţat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament şi Guvern a avut loc: eu am prins 17 ştiuci şi el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă!", a comentat Dragnea una dintre poze.