PRU, acuzat că foloseşte baza de date a susţinătorilor lui Ponta la prezidenţiale

Partidul lui Bogdan Diaconu - PRU - se foloseşte de bază de date a susţinătorilor lui Victor Ponta la alegerile prezidenţiale, a acuzat liderul tinerilor social-democraţi.
Preşedintele PRU, Bogdan Diaconu
Preşedintele PRU, Bogdan Diaconu (Epoch Times România)

Partidul România Unită (PRU) ţinteşte baza politică a Tineretului Social Democrat şi a PSD printr-o campanie de comunicare ce îi vizează pe susţinătorii lui Victor Ponta de la alegerile prezidenţiale din 2014, acuză vineri, în cadrul unui comunicat de presă, liderul TSD, Gabriel Petrea.

"Observând entuziasmul cu care PRU a demarat o campanie de comunicare, prin intermediul telefoniei mobile şi a internetului, doresc să lansez un îndemn călduros către conducerea PRU şi către cei care execută această campanie de comunicare, să respecte legea referitoare la protecţia datelor cu caracter personal şi să folosească cu atenţie baza de date a susţinătorilor lui Victor Ponta de la alegerile prezidenţiale din 2014.

Faptul că am primit semnale de la mai mulţi tineri simpatizanţi şi susţinători ai PSD referitor la mesajele primite în ultimul timp din partea PRU, mă face să solicit public ca această campanie de comunicare electronică care ţinteşte baza politică a TSD şi a PSD să ia sfârşit. Sunt convins că un partid într-o creştere fulminantă, precum PRU, dispune de suficiente mijloace pentru a-şi construi singur o bază de date pe care să o folosească pentru campaniile sale de comunicare", a declarat liderul TSD.

Tânărul social-democrat le-a transmis celor de la PRU că, în momentul în care îţi propui un scor de 15%, trebuie să dispui de o vastă şi sofisticată maşinărie de comunicare şi de cunoştinţe foarte temeinice asupra celor cărora te adresezi.

"Altfel, plagiind ceea ce s-a întâmplat într-o campanie precedentă, nu cred este calea de urmat, pentru că este şi ineficient şi este şi lipsit de respect faţă de cetăţeni", a adăugat liderul TSD.