PSD reacţionează în faţa gonflării PRU. Noi alianţe la orizont

Partidul Ecologist Român va face o alianţă cu PSD-ul, alianţă la care se vor alătura şi partidele lui Daniel Fenechiu şi Mircea Geoană.
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea (Florin Chirilă/Epoch Times)

În timp Bogdan Diaconu şi-a transformat micul partid în aspirator de parlamentari PSD şi se laudă că-l aşteaptă pe "însuşi" VP, nici Liviu Dragnea nu stă cu mâinile în sân, ci pregăteşte şi el noi parteneriate înainte de parlamentarele din iarnă. Următoarea mişcare vizată de liderul PSD este o alianţă cu Partidul Ecologist Român (PER), urmată de alianţe cu PND şi PSRO. Anunţul a fost făcut sâmbătă, la Braşov, de preşedintele PER.

"Suntem în discuţii cu PSD şi în negocieri avansate şi sper ca în două săptămâni să le încheiem şi astfel pentru prima dată ne vom alia şi noi cu o formaţiune politică. PSD îşi doreşte această alianţa cu noi.", a anunţat sâmbătă, la Braşov, preşedintele PER Dănuţ Pop, citat de Agerpres, precizând că speră ca în două săptămâni negocierile să se încheie.

Dănuţ Pop a mai adăugat că în această alianţă ar urma sa vină şi partidele lui Daniel Fenechiu şi Mircea Geoană.

"Am avansat foarte mult în negocieri doar că se mai definitivează discuţiile cu celelalte partide care vor veni în această alianţa, PND-ul domnului Daniel Fenechiu şi PSRO al domnului Mircea Geoană", a declarat Pop.

Preşedintele PER a mai precizat că partidul său doreşte o alianţă cu un partid mare, ca să-şi poată lansa, la nivel executiv şi legislativ, proiectele pe care le are în vedere.

"Am avut discuţii şi cu Partidul Naţional Liberal (PNL) şi Partidul Mişcarea Populară (PMP), dar nu putem merge în zona PMP. Doar cele două mari partide sunt interesante pentru noi, pentru că prin aceste formaţiuni politice ne putem lansa şi noi proiectele pe care le avem la nivel executiv şi legislativ", a declarat Pop.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne