Raluca Olaru pierde la dublu la Australian Open

Sportiva română alături de partenera sa slovenă Dalila Jakupovic au cedat în prima rundă a competiţiei de la Melbourne în faţa perechii Timea Babos (Ungaria)/Kristina Mladenovic (Franţa) cu scorul de 7-5, 6-3.
Jucătoarea română de tenis Raluca Olaru.
Jucătoarea română de tenis Raluca Olaru. (Getty Images)

Jucătoarea română Raluca Olaru şi slovena Dalila Jakupovic părăsesc tabloul de dublu a turneului de Mare Şlem de la Melbourne - Australian Open, după ce au pierdut duelul cu perechea Timea Babos (Ungaria)/Kristina Mladenovic (Franţa), favorite doi, cu scorul de 7-5, 6-3.

Babos şi Mladenovic, vicecampioane la ediţia precedentă, respectiv câştigătoarele titlului în 2018, s-au impus după o oră şi 31 de minute de joc efectiv.

Pierzătoarele vor fi răsplătite cu 25.000 de dolari australieni şi 10 puncte WTA la dublu.

Singura româncă rămasă pe tabloul de dublu este Monica Niculescu, care o are parteneră pe japoneza Misaki Doi. Cele două vor juca în turul doi contra tenismenelor Nao Hibino/Makoto Ninomiya (ambele din Japonia).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport