Raluca Turcan: Guvernul Grindeanu este unul de sacrificiu. Acolo unde nu este cap, vai de picioare

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu se concentrează pe problemele de guvernare, ci în special pe cele legate de propriul dosar şi de consolidarea influenţei în interiorul partidului, a acuzat şefa PNL Raluca Turcan.
Raluca Turcan(Presedinte PNL),
Raluca Turcan(Presedinte PNL), (Florin Chirila/Epoch Times)

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a comentat pe marginea nemulţumirilor din PSD legate de Guvernul Grindeanu privind actul de guvernare, care ar putea genera şi o posibilă schimbare a premierului Sorin Grindeanu.

"Acolo unde nu este cap, vai de picioare. În momentul de faţă capul în PSD lipseşte pentru că Liviu Dragnea se concentrează pe alte probleme, mai ales cele legate de propriul său dosar şi consolidarea influenţei şi forţei în interiorul partidului. Nu dă doi bani pe guvernare pentru că dacă ar fi fost preocupat probabil că l-am fi văzut vorbind în spaţiul public despre miniştrii pe care îi are PSD în guvern, l-am fi văzut încurajându-şi premierul să susţină proiecte pe care PSD şi le asumă. Nu se întâmplă lucrul acesta", a declarat Raluca Turcan, citată de Agerpres.

Şefa PNL consideră că, probabil, actualul guvern este unul de sacrificiu, Liviu Dragnea urmărind "să-şi consolideze influenţa în PSD în perspectiva ambiţiilor personale pe care le are".

"Nu este un lucru pe care să nu-l cunoaştem, şi anume că domnul Dragnea a subsumat interesul PSD unor ambiţii personale pe care le are legat de preşedinţia partidului, de conducerea şi dominarea completă a Guvernului şi, de ce nu, candidatura la preşedinţia României", a precizat Raluca Turcan.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne