Raport: OZN-ul prăbuşit în Roswell este de fapt un avion de luptă nazist secret


Descriere a proiectului “Bell” într-un documentar difuzat de Discovery Channel.
Descriere a proiectului “Bell” într-un documentar difuzat de Discovery Channel. (Captură Foto)

Nava prăbuşită în 1947 în Roswell, New Mexico, nu ar fi fost un OZN pilotat de extratereştri, ci un avion de luptă nazist supersecret, susţine un raport publicat pe siteul OpenMinds.tv.

Nava spaţială a fost descrisă în raport sub numele de “Bell” (sau Clopotul), având chiar forma unui clopot. Raportul mai susţine că presupusa navă spaţială avea o zvastică nazistă imprimată pe lateral.

Administraţia americană continuă să nege cu înverşunare că ar avea vreo dovadă despre existenţa raselor mai avansate tehnologic decât cea a noastră.

“În cele din urmă, datorită anchetelor făcute de unii politicieni, Forţele Aeriene Americane au declarat că nava prăbuşită în Roswell a fost de fapt un balon secret de spionaj ce zbura la altitudine mare şi că trupurile extratereştrilor găsiţi la locul accidentului erau de fapt manechine de test”, susţine raportul.

Raportul din OpenMinds citează un documentar german intitulat “OZN-urile şi cel de-al Treilea Reich”. “Conform acestui nou documentar, germanii lucrau la un avion secret numit Clopotul. Dar aceasta nu este o descoperire nouă. Cercetătorii OZN-urilor au scris despre Clopot de mai multe decenii. Totuşi, documentarul include unele mărturii credibile din partea unor martori”, susţine raportul.

“Este ceea ce am văzut eu, cu ochii mei. Un OZN nazist. Nu mă consider nebun sau excentric, şi nu sunt genul care se lasă păcălit de fantezii”, a declarat Georg Klein, un cunoscut inginer aeronautic german.

Clopotul era un obiect zburător de trei metri, de concepţie ciudată, care folosea particule electrice pentru a zbura. Inginerul german a mai declarat că nava a fost construită în ceea ce astăzi este Republica Cehă.

De asemenea, inginerul Joseph Andreas Epp, care a servit drept consultant al proiectului Schriever-Habermohl, susţine că au fost create 15 astfel de prototipuri, conform unui articol publicat de site-ul Descoperă.ro.

El a descris cum o cabină centrală era înconjurată de palete ajustabile, rotative, care formau un cerc. Aceste palete erau susţinute de o bandă poziţionată pe marginea exterioară, iar rotaţia era asigurată de rachete mici, plasate în jurul benzii. Odată ce viteza de rotaţie era suficientă, iar susţinerea în aer era asigurată, se aprindeau rachete orizontale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Societate, cultură