Robert Negoiţă pe punctul de a fi dat în judecată de consilierii USB (Video)

Consilierii Uniunii Salvaţi Bucureştiul îl vor da în judecată pe Robert Negoiţă, pe motiv că primăria condusă de acesta refuză să le pună la dispoziţie documentele privind betonările care au loc în sector.
Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă
Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă (Epoch Times)
Se încarcă player-ul...

Reprezentanţii Uniunii Salvaţi Bucureştiul (USB) din sectorul 3 îl vor acţiona în instanţă pe primarul Robert Negoiţă, dacă acesta va continua să refuze să le pună la dispoziţie, în termen de 3 zile începând de astăzi, documentaţia aferentă lucrărilor efectuate pe bulevardele Lucreţiu Pătrăşcanu, C-tin Brâncuşi, Nicolae Grigorescu, Camil Ressu şi din Parcul C-tin Brâncuşi unde, pe spaţiul verde, se construiesc alei în mijlocul cărora numeroşi copaci au fost prinşi între pavele, sub beton.

Consilierii USB au cerut documentele în urmă cu 45 de zile, fără a le primi. În consecinţă, astăzi, primarul Robert Negoiţă a fost notificat, prin executor judecătoresc, să le pună la dispoziţie documentaţia cerută, în caz contrar urmând să fie acţionat în instanţă.

"Conform legii, noi trebuie să primim aceste informaţii în cel mult 10 zile. Din păcate nici în momentul de faţă nu am primit niciun răspuns. Prin urmare suntem nevoiţi ca şi consilieri să acţionăm pe cale legală pe domnul primar Negoiţă şi ca urmare astăzi a venit executorul judecătoresc care a înmânat o decizie către primar să ne dea aceste documente în maxim 3 zile. Dacă nici după aceste trei zile nu vom primi documentele, îl vom acţiona în instanţă pe domnul primar.

Documentele pe care le-am cerut se referă la lucrările de amenajare a spaţiului verde, betonare şi pavare a spaţiului verde de pe bulevardele Nicolae Grigorescu, Camil Ressu, Constantin Brâncuşi, Lucreţiu Pătrăşcanu, lucrări care se desfăşoară de o lună şi ceva şi pe care nu ştim efectiv cine le face, pe ce preţuri, dacă sunt în spate avize de la mediu. Aceste informaţii practic domnul primar refuză să ni le pună la dispoziţie", a declarat pentru Epoch Times consilierul USB Liviu Mălureanu.

Notificarea de la executor judecătoresc pentru primarul Robert Negoiţă, pagina 1
Notificarea de la executor judecătoresc pentru primarul Robert Negoiţă, pagina 1 (Epoch Times)

Notificarea de la executor judecătoresc pentru primarul Robert Negoiţă, pagina 2
Notificarea de la executor judecătoresc pentru primarul Robert Negoiţă, pagina 2 (Epoch Times)

Reamintim că numeroşi copaci au fost făcuţi prizonieri între pavele de beton şi circa 1 ha de verdeaţă a fost sacrificat în sectorul 3, pentru a se face loc unor noi alei pietonale. Scopul lucrărilor este ca trotuarele de pe bulevardele Lucreţiu Pătrăşcanu, C-tin Brâncuşi, Nicolae Grigorescu, Camil Ressu şi din Parcul C-tin Brâncuşi să fie transformate în piste pentru biciclete în timp ce cetăţenii vor circula pe noile alei din pavele roz. Pentru a putea merge pe noile trotuare, mămicile cu cărucioare sau oamenii cu handicap vor trebui însă să se strecoare printre copacii ale căror rădăcini sunt captive sub beton. Mai multe informaţii pe acest subiect puteţi accesa aici

Copaci betonaţi în sectorul 3 din Capitală
Copaci betonaţi în sectorul 3 din Capitală (Epoch Times)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne