Româncă ucisă de rechini în Egipt. Avea 40 de ani

Marele alb - un rechin care poate fi pe cale de disparitie, conform unui studiu recent
Marele alb - un rechin care poate fi pe cale de disparitie, conform unui studiu recent (Terry Goss / Wikimedia Commons)

Cea de-a doua femeie ucisă în Egipt în urma unor atacuri de rechini în Marea Roşie este din România, a anunţat Ministerul egiptean al Mediului, conform Reuters.

Două surse au declarat pentru Reuters că trupul unei turiste românce în vârstă de aproximativ 40 de ani a fost descoperit la câteva ore după atacul care a provocat moartea unei austriece de 68 de ani. Ambele atacuri au avut loc la o distanţă de 600 de metri unul de celălalt, în largul coastei Sahl Hasheesh, potrivit surselor.

Ministerul a precizat în comunicatul său că a fost formată o comisie pentru a examina circumstanţele atacurilor şi eventualele motive ştiinţifice care au stat la baza acestora.

Activitatea a fost suspendată în zonă.

De asemenea, acesta a menţionat că guvernatorul guvernoratului Mării Roşii, generalul-maior Amr Hanafi, a emis un ordin de suspendare a tuturor activităţilor în zona din jurul atacurilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe