Ruptură între Dragnea şi Tudose. Premierul nu mai răspunde la comenzi [surse Antena 3]

Războiul dintre liderul social-democraţilor Liviu Dragnea şi premierii propuşi de PSD pare să nu se mai sfârşească.
Liviu Dragnea(Presedinte PSD),
Liviu Dragnea(Presedinte PSD), (Florin Chirila/Epoch Times)

UPDATE. Premierul Mihai Tudose neagă informaţiile apărute pe surse privind o eventuală ruptură între el şi preşedintele partidului Liviu Dragnea.

"Am citit şi eu ştirea că luni m-am certat cu domnul preşedinte Dragnea. Am aflat din nou lucruri noi despre mine. Luni n-am reuşit să vorbim, dar, dacă trebuie cumva, o să ne certăm ca să vă validăm ştirea. N-am apucat să ne certăm încă, nici luni şi nici ieri şi nici azi. Am stat de vorbă ieri, după evenimentul de la Ambasada Statelor Unite ale Americii, am stat de vorbă constructiv, nu numai cu el, împreună cu alţi colegi, despre cum aşezăm lucrurile pe linie de guvernare, fără niciun fel de ceartă. Îmi pare rău că vă dezamăgesc", a reacţionat Tudose, citat de Agerpres.

* * *

La trei zile după depunerea jurământului de la Cotroceni, premierul Mihai Tudose l-a sunat pe preşedintele PSD Liviu Dragnea şi i-a spus răspicat că nu vrea să răspundă la comenzile de la partid, potrivit unor informaţii pe surse citate de Antena 3.

Potrivit surselor respective, Tudose i-a comunicat lui Dragnea că nu mai are ce discuta cu el, că nu vrea să răspundă la comenzi şi mai ales nu vrea să pună în aplicare noul program de guvernare, pe care el nu l-a aprobat, zice el, că nu ştia cât e de problematic, mai ales partea cu taxele şi impozitele, despre care spune că va distruge economia şi firmele.

Ar fi fost o mare ceartă între ei la telefon luni seara, Dragnea i-a reproşat unele numiri făcute de Tudose în Guvern şi faptul că repetă greşelile lui Sorin Grindeanu, Tudose i-a replicat lui Dragnea că nu are de gând să fie soldat care execută ordine în orb.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne