Şefa PNL: Interesul PSD este legat primordial de propriile dosare din justiţie

Liderul PSD Liviu Dragnea este preocupat de dosare şi de cum să controleze orice mişcare în Guvern, aşadar, oricine aşteaptă progrese de la acest Guvern este nerealist, susţine şefa liberalilor Raluca Turcan.
Raluca Turcan
Raluca Turcan (Florin Chirila/Epoch Times)

În 2016, mediul de afaceri a fost păcălit ca niciodată. Programul economic al PSD este nesustenabil, interesul social-democraţilor este legat primordial de propriile dosare din justiţie, a tras un semnal de alarmă, pe pagina sa de Facebook, preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan.

"Prim-ministrul Grindeanu nu are cu cine să urmărească obiectivele economice, ei guvernează cu repetenţi şi cu persoane care nu au nivelul de înţelegere necesar", a subliniat Raluca Turcan.

Şefa PNL susţine că sunt mai multe zone blocate complet la nivelul Guvernului, "când spun complet, chiar asta înseamnă – complet": Investiţiile publice; Regimul redevenţelor; Fondul Suveran.

"Dragnea este preocupat de dosare şi de cum să controleze orice mişcare în Guvern. Aşadar, oricine aşteaptă progrese de la acest Guvern este nerealist. PNL este total împotriva impozitului progresiv. Este neaplicabil şi a introdus o incredibilă lipsă de predictibilitate în tot mediul economic", a mai precizat Raluca Turcan.