Şefa PNL, ironică: Politicienii din cartelul PSD-ALDE, victime nevinovate ale unor forţe oculte

Americanii, europenii, tehnocraţii şi extratereştrii fac şi ei ceva împotriva cartelului PSD-ALDE. De altfel, tot universul complotează împotriva lor, a declarat, ironică, şefa PNL Alina Gorghiu.
Alina Gorghiu (Epoch Times România)
Andrei Pricopie
08.10.2016

La alegerile parlamentare din decembrie, românii au de ales între PNL şi "apele murdare în care se scaldă cartelul lui Dragnea, Ponta, Băsescu, Tăriceanu", a declarat sâmbătă, în discursul ţinut la şedinţa Consiliului Naţional de Coordonare al partidului, şefa liberalilor Alina Gorghiu.

„Tot ce fac aceşti politicieni din cartelul PSD-ALDE, de la o vreme, se învârteşte în jurul a două concepte: sfidare şi negare. Mereu sunt alţii de vină. Justiţia că acţionează, poporul că se duce la vot. Americanii, europenii, tehnocraţii şi extratereştrii fac şi ei ceva împotriva cartelului. Tot universul complotează împotriva lor.

Ei sunt victimele nevinovate ale acestor forţe antinaţionale, imperialiste, oculte şi în mod evident, vândute cuiva. Stimaţii mei colegi, aceşti oameni trebuie opriţi până nu este prea târziu. Pentru a lua ţara asta în arendă, sunt în stare de orice, inclusiv să ceară ieşirea României din Uniunea Europeană”, a precizat şefa PNL, citată de Agerpres.

Proaspăt validată în funcţia de preşedinte unic al partidului, Alina Gorghiu a subliniat că PNL este pregătit să câştige alegerile parlamentare.

„Suntem pregătiţi să câştigăm alegerile parlamentare, ultimul nostru test, pentru că venim, din nou, în faţa electoratului cu oameni oneşti, cu oameni care vor finaliza procesul ultimilor doi ani în interiorul PNL, de schimbare începută cu noi înşine”, a punctat preşedintele PNL.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor