Şeful ANAF: Controlul la Rise Project nu are legătură cu conţinutul editorial

Preşedintele ANAF susţine categoric că vizita angajaţilor săi la redacţia Rise Project nu are legătură cu ceea ce scrie publicaţia, cu alte cuvinte cu faptul că aceştia publică materiale incendiare despre Dragnea şi PSD.
ANAF în control la Rise Project
ANAF în control la Rise Project (Rise Project)

Controlul efectuat la Rise Project chiar în ziua în care publicaţia urma să lanseze un material exploziv despre liderul PSD a avut loc în urma unei analize de risc realizate de către DGAF, după o sesizare, iar instituţia desfăşoară sute de controale, "fără legătură cu conţinutul editorial al unor publicaţii", a declarat joi preşedintele ANAF, Bogdan Stan.

"Din primele informaţii puse la dispoziţie de conducerea DGAF rezultă că inspecţia desfăşurată la sediul Rise Project a avut loc în urma unei analize de risc efectuată de către DGAF. Această analiză de risc a fost făcută ca urmare a unei sesizări depuse la sediul DGAF Bucureşti", a afirmat preşedintele ANAF Bogdan Stan, potrivit news.ro preluat de hotnews.

Stan a mai adăugat că "în fiecare zi DGAF desfăşoară sute de controale, bazate pe analize interne minuţioase, care nu au legătură cu conţinutul editorial al unor publicaţii" şi a anunţat că va face declaraţii de presă vineri, la sediul Guvernului, după întâlnirea cu premierul Mihai Tudose.

Reamintim că joi jurnaliştii Rise Project au anunţat un control inopinat al ANAF chiar în ziua în care urmau să publice un material despre "serviciul secret" capturat de Dragnea şi PSD.

"Tocmai am fost vizitaţi la redacţie de inspecţia Antifraudă de la ANAF, control inopinat. Florin Tunaru, vicepreşedinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman şi asociat în Fundaţia pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea. Publicăm curând articolul "Serviciul lor secret", anunţau joi după-amiază, pe Facebook, jurnaliştii Rise Project.

Ulterior, lLviu Dragnea a declarat că nu are nicio legătură cu acest control, că este indignat şi că se încearcă să i se însceneze lucruri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne