Şeful Serviciilor Secrete franceze - ar putea avea loc atacuri, asalturi sexuale şi război civil cu islamiştii

Recent, Şeful Serviciilor Secrete Franceze a făcut predicţiuni referitoare la astfel de evenimente şi a lansat avertismente cu privire la un posibil viitor război civil.
De la stânga la dreapta: Generalul Denis Favier, Şeful Jandarmeriei Naţionale, Şeful Serviciilor Secrete Patrick Calvar şi Directorul General al Poliţiei Naţionale Franceze Jean-Marc Falcone la Palatul Elysee după atacurile de la Charlie-Hebdo din ianuarie 2015.
 
De la stânga la dreapta: Generalul Denis Favier, Şeful Jandarmeriei Naţionale, Şeful Serviciilor Secrete Patrick Calvar şi Directorul General al Poliţiei Naţionale Franceze Jean-Marc Falcone la Palatul Elysee după atacurile de la Charlie-Hebdo din ianuarie 2015.   (Foto: PATRICK KOVARIK/AFP/Getty Images – Epoch Times Germania)

Joia trecută Franţa a trăit un nou alt atac terorist. Înainte de terminarea focului de artificii lansat peste panorama Mării Mediterane de la Nizza, un om cu un camion a comis un masacru printre oamenii ieşiţi la plimbare pe vestita Promenade des Anglais pe malul mării.

În oraşul de pe coastă, ca şi în multe alte oraşe din ţară, aşa cum se obişnuieşte în fiecare an, sute de mii de oameni sărbătoreau în acel moment revoluţionarul 14 iulie.

Atacuri sexuale în masă precum cel din Koln plus escaladare

Deja de miercurea trecută, Şeful Serviciilor Secrete Franceze Patrick Calvar anticipa un alt atac terorist venit din partea islamiştilor radicali în Franţa.

”Suntem în pragul unui război civil”, a declarat Calvar în faţa membrilor Comisiei Parlamentare Franceze, conform publicaţiei britanice ”Express”.

Situaţia din Franţa este pe muchie de cuţit. Un atac terorist de proporţii ar fi de ajuns pentru a declanşa un război între radicalii de dreapta şi islamiştii radicali, conform afirmaţiilor lui Calvar. S-ar putea ajunge la hărţuiri sexuale masive ale femeilor prin imigranţi, ceva asemănător cu Noaptea de Anul din Koln. Prin aceasta ar putea fi declanşat un război civil în Franţa, a speculat Calvar miercurea trecută înainte de atacul de la Nizza. Într-o convorbire cu ziarul francez ”Le Figaro”, Calvar a mai declarat: ”cred că această confruntare va avea loc. Încă unul sau două atacuri şi asta se va întâmpla”.

Un război între radicalii de dreapta şi musulmani ar fi o ameninţare mai rea decât terorismul, spune Calvar. ”Va fi o confruntare între dreapta şi lumea musulmană.” Europa ar fi în mare pericol, ”extremismul creşte peste tot”.

Emigrarea necontrolată

Temerile şefului serviciilor secrete sunt acelea că în Franţa s-ar putea ajunge, ca şi în Koln, la atacuri sexuale prin emigranţi. În Noaptea de Aul Nou, în oraşele germane au fost agresate sexual cca. 1200 de femei. Conform declaraţiilor poliţiei, mulţi dintre făptaşi erau de origine nord-africană.

Că s-ar putea ajunge şi în Franţa la atacuri de acest gen, este doar o previziune a lui Calvar, dar nu este prea clar cum a ajuns el la astfel de concluzii.

Evenimentele din Noaptea de Anul Nou au avut loc la scurt timp după ce Cancelarul Angela Merkel a deschis complet graniţele. De atunci în Germania au ajuns peste 2 milioane de refugiaţi şi emigranţi. Mulţi provin din zonele de conflict din Orientul Mijlociu şi din Africa de Nord. Identitatea a sute de mii de refugiaţi şi emigranţi din Germania de fapt nu este cunoscută.

Comentariile şefului serviciilor franceze survin la scurt timp după ce Richard Dearlove, fostul şef al MI6 (agenţia de spionaj a Marii Britanii) a spus că Europa se va confrunta cu o ”revoltă populară”, dacă guvernele nu vor prelua controlul în criza emigranţilor.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe