Şerban Nicolae, "vocea raţiunii" în PSD. Ponta preia mingea

În timp ce Liviu Dragnea se ambiţionează să-şi dea jos propriul guvern iar Sorin Grindeanu, ajutat de V. Ponta se încăpăţânează să nu-i facă voia, Şerban Nicolae se adresează colegilor săi, "cu autoritatea dată de vechimea în PSD", cerându-le luciditate şi raţiune.
Serban Nicolae(lider de grup PSD la Senat),
Serban Nicolae(lider de grup PSD la Senat), (Florin Chirila/Epoch Times)

Senatorul Şerban Nicolae (unul dintre duşmanii declaraţi ai cătuşelor şi adept al graţierii corupţilor) lansează pe contul său de Facebook un apel către colegii săi, cerându-le să nu îşi "radicalizeze opţiunile" şi să nu se comporte ca şi cum ar fi descoperit brusc duşmani de moarte printre colegi. Postarea lui Nicolae a fost preluată aproape instantaneu de Victor Ponta (aliatul nr 1 al lui Grindeanu) care se declară de acord cu apelul colegului său.

"Dragi colegi din Partidul Social Democrat,

Cu autoritatea dată de vechimea în PSD, de experienţa politică acumulată şi de loialitatea dovedită faţă de social-democraţie şi faţă de acest partid, fac un apel public la luciditate şi raţiune. Este nefirească şi profund negativă îndârjirea şi înverşunarea cu care se manifestă poziţiile adverse din interiorul partidului. Nu vă radicalizaţi opţiunile şi nu vă comportaţi ca şi cum aţi descoperit brusc duşmani de moarte printre colegi.", scrie, pe Facebook, Nicolae.

Senatorul mai susţine că în PSD este nevoie "de echilibru şi raţiune" şi de maturitate politică.

"Nu putem cere încredere cetăţenilor României, votanţilor noştri, dacă guvernăm cu doi membri, dacă reorganizăm majoritatea parlamentară şi recalculăm sprijinul politic la şase luni de la alegeri şi dacă tăiem atât de violent liniile de comunicare dintre noi. Lăsaţi să primeze interesul public şi renunţaţi la excesele de orgoliu. Reveniţi la adevăratele priorităţi ale Ţarii, la dialog colegial şi la responsabilitate politică. Spuneţi-vă opiniile cu fermitate şi onestitate, în limitele statutului de membri ai PSD. Asta cred că aşteaptă de la noi cei ce ne-au făcut onoarea de a ne învesti cu încrederea lor.", adaugă Nicolae.

Postarea a fost distribuită de Ponta, însoţită de următorul comentariu:

"De data aceasta sunt de acord cu Şerban / şi eu cred că mai există o soluţie raţională - înainte ca PSD să declanşeze războiul nuclear contra PSD!", scrie fostul premier pe pagina sa de socializare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne