Şoferul favorit al lui Putin ucis într-un accident… aşa cum a descris un fost director CIA la TV [video]

Moartea şoferului favorit al preşedintelui Putin este însoţită de o serie de speculaţii şi zvonuri. Într-o posibilă coincidenţă ciudată, fostul director CIA Morell a discutat despre uciderea consilierilor, generalilor şi apropiaţilor liderilor unor ţări precum Rusia, Siria sau Iran.
Imagini  CCTV cu locul accidentului de pe bulevardul Kutuzovski din Moscova, în  care a fost implicat BMW-ul oficial al liderului rus, 6 septembrie 2016.
Imagini CCTV cu locul accidentului de pe bulevardul Kutuzovski din Moscova, în care a fost implicat BMW-ul oficial al liderului rus, 6 septembrie 2016. (Captură Foto)

În urmă cu numai o lună, Michael Morell, fost director al CIA şi susţinător apropiat al familiei Clinton, a declarat în mod deschis, într-un interviu televizat, că ar dori să ia în vizor conducerea Rusiei, Iranului şi Siriei. Morell a susţinut în mod explicit eliminarea gărzilor, a personalului, a generalilor de rang înalt, etc. ai acestor lideri – afirmând că pentru a-i speria ar trebui să fie distruşi oamenii de încredere din jurul lor...

O coincidenţă bizară face ca, la doar câteva zile, uciderea şoferului favorit al preşedintelui rus Vladimir Putin să se încadreze ca prin minune în planurile menţionate de Morell.

Şoferul favorit al lui Putin a fost ucis pe loc săptămâna trecută în urma unui contact frontal cu un alt automobil, un Mercedes, în Moscova. Putin nu se afla în BMW-ul oficial în momentul producerii accidentului.

Imaginile CCTV înregistrate pe Bulevardul Kutuzovski în Moscova arată cum un automobil Mercedes se ciocneşte frontal de BMW-ul prezidenţial.

Numele şoferului prezidenţial nu a fost publicat, deşi s-a raportat că avea peste 40 de ani de experienţă în postul de şofer oficial.

Incidentul a înfierbântat cercurile de comentatori ai teoriilor conspiraţioniste, convinse că accidentul face parte dintr-un complot de asasinare a liderului de la Kremlin, conform Daily Mail.