Spitalul nostru cel de toate zilele. Tânără de 36 de ani moare infectată cu bacterii

Asigurată că va face tumbe până de Revelion, Georgiana Maxim se internează pe 5 decembrie în spital pentru o operaţie aparent banală. O lună mai târziu moare, infectată cu două bacterii.
.
. (Epoch Times România)

Născută la Buhuşi, Bacău, crescută la Oneşti şi stabilită la Braşov, Georgiana Maxim, fire sportivă, model de viaţă sănătoasă pentru prieteni, se pregătea să plece în Canada pentru un viitor mai bun. Nu a mai apucat. A murit la 36 de ani în urma unei operaţii de hernie cervicală, efectuată la Bagdasar Arseni.

Internată pe 5 decembrie şi asigurată că va face tumbe de Revelion, Georgiana a fost infectată, la fel ca bolnavii de la Colectiv trataţi în acelaşi spital, cu bacterii. În cazul ei a fost vorba de Clostridium şi Stafilococul auriu.

Disperată că fiica sa nu se mai ridică de la pat, mama se interesează la medic de soarta acesteia.

"Disperată fiind, o întreb pe doamna dr. Bucur, şefa secţiei, care este diagnosticul copilului meu. Ea îmi spune: «Are o boală foarte gravă – mielopatie cervicală. Să-i mulţumiţi lui Dumnezeu că nu are cancer»", scrie în jurnal mama Georgianei.

În salon, fiica ei îşi păstrează optimismul.

”Mamă, am o idee! Să-mi faci poze o dată la câteva zile. Vreau să-mi fac un blog pe care să scriu cum să înving boala asta: mielopatie cervicală”, spune fata.

Pe 27 ianuarie 2017, Georgiana a murit.

Articolul integral poate fi citit aici

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură