"Minciună şi nimic altceva decât minciună!" "Vrăbi" de la Malaxa,"clonă" a Gabrielei Firea la Londra

Fostul manager de la Malaxa a dat 6000 de euro pe două premii decernate la Londra. Unul dintre acestea, destinat Gabrielei Firea, a fost ridicat de iubita lui Secureanu, "Vrăbi".
"Vrăbi" luând un premiu destinat Gabrielei Firea la Londra
"Vrăbi" luând un premiu destinat Gabrielei Firea la Londra (GSP)

Pe 20 noiembrie, "Vrăbi" (pe numele său real Eugenia Chiriac), iubita fostului manager de la Spitalul Malaxa, a urcat pe scenă la Londra în calitate de Gabriela Firea, relatează tolo.ro, prezentând o înregistrare video cu festivitatea din capitala Marii Britanii.

Înregistrarea ne prezintă un Secureanu îmbrăcat într-un sacou "cu totul si cu totul de aur", distonând teribil cu bărbaţii îmbrăcaţi sobru, în costume negre, de pe scena londoneză şi o "Vrăbi" într-o rochiţă neagră, garnisită de asemenea cu auriu, ţinând, "emoţionată", în mâini, un trofeu destinat Gabrielei Firea.

"Pe 19 noiembrie 2016, Florin Secureanu şi Eugenia Chiriac, alintată şi ”Vrăbi”, merg la Londra pe banii din taxele de sănătate.

Pe 20 noiembrie, cu alţi bani, tot din taxele de sănătate, Florin Secureanu cumpără două premii: 6.000 de euro plătiţi drept şpagă de compania Noventis. Gala are loc într-o sală din Tower Hotel. Cîteva zeci de oameni stau la mese rotunde, totul arată ca o făcătură.

Apoi, cei doi se duc la shopping, tot cu banii din taxele de sănătate, scoşi prin firma fictivă RYS.

Ziarul află şi scrie despre eveniment pe 28 noiembrie. Acum avem şi imaginile în care ”Vrăbi” se dă drept Gabriela Firea.

"Cînd ”Vrăbi” urcă pe scenă, străinii o aplaudă ca şi cum ar fi Firea. În spate se aud cîţiva români, care scandează în vădită batjocură.

Priviţi imaginile de la Londra! Sînt ”minciună, toată minciună şi nimic altceva decît minciună”, scrie tolo.ro.

Articolul integral poate fi citit aici

Reamintim că fostul director al spitalului Malaxa, Florin Secureanu, a ajuns în arest preventiv după ce Gazeta Sporturilor a dezvăluit că acesta îşi obliga angajaţii să ţină o contabilitate dublă, înjurându-i şi ameninţându-i, şi că i-a cumpărat iubitei sale, alintată "Vrăbi", bijuterii în valoare de 9.000 de euro în baza unor contracte încheiate cu o firmă pentru curăţarea instrumentarului de la Ginecologie. Tot Secureanu a decontat din banii spitalului inclusiv cheltuieli de înmormântare ale rudelor unor cunoştinţe din Primărie.